O NAMA

JARUN – CITY CENTER ONE WEST – CVJETNO NASELJE

EGOIST BAR

Egoist bar uspješno posluje od 1997. godine i danas radi na tri zagrebačke lokacije: Jarun, City Center one West i Cvjetno naselje.

Usmjerenost na gosta, kvalitetna ponuda, ugodan ambijent te uslužno i stručno osoblje glavne su vodilje u poslovanju.

„Egoist. A tako dobar za sve.“ prepoznatljiv je slogan koji najbolje opisuje viziju Egoista.

Osim zadovoljnih gostiju, jako nam je važno i zadovoljstvo naših djelatnika! Pored dobrih uvjeta rada, svojim zaposlenicima pružamo mogućnost osobnog razvoja i kontinuiranu edukaciju te napredovanje u poslu. Potičemo timski rad i veselu radnu atmosferu.

„Egoist ima herc“ humanitaran je projekt kojim već dugi niz godina pomažemo lokalnu zajednicu, osobito djecu i siromašne obitelji. Slogan „Imam herc“ koji prati svaki takav dobrotvoran projekt postao je sinonim za pomoć i nesebičnost prema najpotrebitijima.

Egoist. A tako dobar za sve.
Provjerite zašto!

UPOZNAJTE NAŠE TIMOVE KOJI SU TU SVAKODNEVNO ZA VAS!

EGOIST JARUN

Voditelj: Igor Čuvalo
Voditelj: Igor ČuvaloEgoist Jarun
Igor dolazi iz Osijeka i Egoistu timu pridružio se 2017. godine. Gotovo 20 godina radi u ugostiteljstvu, od čega 10 godina na voditeljskim pozicijama. Njegovo veliko iskustvo, a posebno način pristupa gostu idealno se uklopilo u jarunsku priču.
Za svoj tim i za svoje goste daje se sto posto i više od toga. Sa svakim će gostom rado popričati, a ponekad i zaplesati, zasvirati ili zapjevati i za čas napraviti odličnu atmosferu!
Igor je izrazito duhovit i svojim neposrednim kontaktom i velikim srcem brzo će vas se dojmiti.

EGOIST CITY

Voditeljica: Matea Brlečić
Voditeljica: Matea BrlečićEgoist Cityy
U Egoistu je počela raditi honorarno kao studentica 2016. godine, a danas je voditeljica poslovne jedinice City i tima od trinaest zaposlenika!
Matea je svojim predanim radom, željom za znanjem i usavršavanjem postigla sjajne rezultate i odlično se nosi s izrazito zahtjevnim okruženjem koje nosi rad u trgovačkom centru.
Svoj tim svakodnevno nastoji educirati i puno im pomaže u poslu te bezrezervno uskače odraditi smjenu kad god treba. A prema gostima je posebno pažljiva i rado će im izaći u susret kad može.
Uvijek vedra i nasmijana, puna pozitivne energije kojom ćete se lako zaraziti u njenom društvu.

EGOIST CVJETNO

Bar Manager: Tomislav Sulić
Bar Manager: Tomislav SulićEgoist Cvjetno
Tomislav se Egoistu pridružuje 2018. godine na novoj, atraktivnoj lokaciji Cvjetno koja je brzo postala „in“ mjesto, a baš je tu njegovo zavidno iskustvo u top barovima sjajno došlo do izražaja.
Upravlja timom od deset zaposlenika u koje puno ulaže i stvara odličnu radnu atmosferu. Jako drži do profesionalnosti, a u isto vrijeme njeguje s njima prijateljske odnose.
Pasionirani je i educirani barmen te beskrajno uživa u barmenskim majstorijama i osmišljavanju novih koktela.
Tomislav ima zavidno znanje o mnogo toga pa ćete s njim s lakoćom razgovarati o bilo čemu, a vjerujte štošta novog i naučiti!