Od malih nogu slušate da je doručak najvažniji obrok u danu, a ne da vam se ujutro čarobirati po kuhinji? Ali biste ga s guštom smazali, osobito ako se radi o kreativnoj varijanti koja budi okusne pupoljke. Kako bismo dodatno razveselili svoje goste, no i odgovorili na želje svojih posjetitelja, predstavili smo novu opciju Doručka za van (Breakfast to go). Svi koji su u žurbi i nemaju vremena pripremiti kvalitetan obrok, sad ga mogu preuzeti, spremljenog u praktičnoj kutiji, u Egoist baru Cvjetno i uživati u hrani koja daje obilje energije i dobrih vibracija. 

 „Breakfast To Go“ dolazi u tri varijante; Jutreko, Club Sandwich ili Američke palačinke, a svaki od njih pakiran je u kutiji sa svježe cijeđenim sokom i sezonskim voćem. Ako je vaš favorit croasan probajte Jutreko – svježe pečeni kroasan punjen kajganom, hrskavom pancetom i krem namazom. Club Sandwich za prave je gurmane koji vole bogate okuse – sendvič s pečenim pilećim prsima, prženom pancetom, jajetom na oko, svježim povrćem i umakom od majoneze. 

No, i ljubitelji slatkog doći će na svoje – očekuju ih američke palačinke. Prve, Voćne, punjene su svježim šumskim voćem i prelivene agavinim sirupom, a druge, Čoko, kombinacija su Nutelle i preljeva od čokolade. 

Svaki doručak pakiran je u kartonske kutije koje se mogu reciklirati, baš kao i BPA free bočica za sok, jer mi u Egoist baru veliku pažnju posvećujemo brizi o okolišu. 

Doručak se može preuzeti od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 14 sati, a moguće ga je pojesti i u baru.

Osim preuzimanja hrane za van, gostima je dostupna i dostava putem Wolt aplikacije.